Kennismaken

…elkaar in de ogen kijken, daar begint alles mee

deOverdrachtAdviseur is opgericht door Adriaan Jongejan, ooit oprichter/eigenaar van de bekende accountantsorganisatie. Belangrijk: deOverdrachtAdviseur is ervaren, volkomen zelfstandig en onafhankelijk.

Meer over Robbert Kwast

Meer over Maarten Sijm

Meer over Adriaan Jongejan

Meer over Bas Natter

Meer over Joost van Rooy

 

Wát, Wíe en Hóe?

Bij bedrijfsverkoop en bedrijfsaankoop, in alle mogelijke vormen, bieden we advies, begeleiding en nazorg. Transparant en doelgericht. Succesvol en betaalbaar. Onze uitgebreide ervaring en kennis vormen een sterke basis. Zó helpt en realiseert deOverdrachtAdviseur – in alle openheid. Ondernemers én hun adviseurs roemen onze inzet, kennis en kunde. Zelf zien we succes als logisch gevolg van samenwerking.

Sterk netwerk – ondernemingsgericht

deOverdrachtAdviseur beschikt over een sterk netwerk van specialisten. Zoals gespecialiseerde accountants, fiscalisten, pensioendeskundigen/actuarissen, financiers (banken, investeerders w.o. private equity), bedrijfsjuristen en advocaten, notarissen, (bedrijfs)makelaars, communicatie- en PR-adviseurs, branchedeskundigen, personal- en teamcoaches en overigen. Inschakeling van externe disciplines gebeurt altijd en uitsluitend in nauw overleg met opdrachtgevers. En vaak met hun eigen vaste relaties. deOverdrachtAdviseur is, behalve een goede dealmaker én regisseur, primair behartiger van uw belangen.

Er is méér dan ‘de cijfers’

“Eigenlijk weet iedereen wel dat emoties een belangrijke rol spelen bij bedrijfsoverdracht. Het gaat niet alleen om de koele cijfers en ik ben een mens. Het was voor mij een belangrijke reden een beroep te doen op Adriaan Jongejan. En uiteraard telde zijn enorme kennis en ervaring als OverdrachtAdviseur mee.” 

Meer informatie over deOverdrachtAdviseur?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.