Joost van Rooy

Joost van Rooy

Joost van Rooy is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft een ruime ervaring opgebouwd in finance in het algemeen en de financiële dienstverlening in het bijzonder. Hij heeft daarbij vanuit verschillende functies ervaring opgedaan in het financieel besturen van organisaties. Als eindverantwoordelijke vanuit deze functies heeft hij onder andere ondernemers geadviseerd en ondersteund in hun beleidsvorming en beslissingen.

Met deze bagage heeft Joost zich de afgelopen tijd verder gespecialiseerd in bedrijfsopvolging van MKB-ondernemingen. Hij zet daarbij in op kennis van alle aspecten van bedrijfsoverdracht, groei en waarde creatie.

Joost typeert zich als een gedreven denker met een praktische inslag. Hij helpt graag vanuit zijn kennis en ervaring ondernemers de volgende stap te zetten. Daarbij acteert hij vanuit het groter geheel en weet dit te vertalen naar een praktische, operationele uitwerkingen waar ondernemers echt mee verder kunnen.

Een bedrijfsoverdracht is vaak een complex proces. Kennis, ervaring en een pro-actieve houding maken van Joost een gedreven onderhandelaar en dealmaker. Met deze eigenschappen als toegevoegde waarde neemt Joost tijdens het overdrachtsproces graag de regie in handen.

 

Direct contact met Joost:

Mobiel: 06 12 08 6792

E-mail: jvr@deoverdrachtadviseur.nl

Meer informatie over deOverdrachtAdviseur?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.