0229 28 27 00
info@deoverdrachtadviseur.nl

Bedrijf verkopen?

deOverdrachtAdviseur helpt van begin tot succes

Elke ondernemer kent wel iemand anders die te lang is doorgegaan. Of die te vroeg ‘in het harnas’ overleed. Eerlijk zijn tegenover jezelf confronteert, vergt moed. Het is echter beter voor de continuïteit en ontwikkeling van de onderneming. En voor uw eigen toekomst.

Redenen om een bedrijf geheel of grotendeels, ineens of in fasen, over te dragen zijn vaak divers. Bij bedrijfsoverdracht kunnen emoties hoog oplopen, práát over uw plannen met mensen die u vertrouwt. Rationeel blijven denken is onmisbaar. Net zoals een ervaren objectief klankbord.  Als deOverdrachtAdviseur zijn wij betrokken klankbord  en succesvol begeleider. Ons vier-stappen-verkoopplan is effectief.

Vier-stappen-plan bedrijfsverkoop

Het solide vier-stappen-plan van deOverdrachtAdviseur is het vertrekpunt naar succesvolle bedrijfsverkoop. Dankzij de kennis, ervaring en inzet Adriaan Jongejan RA RAB en drs. Piet-Wim Klaver.

  • 1. Voorbereiding

  • 2. Aquisitie

  • 3. Onderhandelingen

  • 4. Afronding

Kosten begeleiding bedrijfsverkoop en bedrijfsoverdracht

deOverdrachtAdviseur werkt niet met vaste percentages van de verkooprijs of allerhande aparte, vaak onduidelijke, fees. Het gehele traject van bedrijfsoverdracht en bedrijfsverkoop begeleiden wij op basis van een heldere overeenkomst. Net zoals onze andere (deel)services. Zo weet u precies wat we doen en wat we daarvoor berekenen.

Bedrijfsoverdracht en emotie

““Ik wist dat er een moment zou komen dat ik afstand ging nemen en ‘de zaak’ zou verkopen. Realistisch gezien ook het beste voor het bedrijf. Emotioneel gezien moest ik erg wennen aan het idee. Ik heb veel gehad aan Adriaan en Piet-Wim”

Meer informatie over bedrijf verkopen?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Adriaan Jongejan en Piet-Wim Klaver