Klanten vertellen:
Paul de Betuë, oud-eigenaar Kinderdagverblijf De Keet

Onverwacht het juiste moment
De juiste begeleiding op het juiste moment. Zo bekijk ik de ervaring met Adriaan Jongejan en Piet-Wim Klaver. Het zit zo: Monique, mijn vrouw, en ik startten in 2007 een kinderdagverblijf (de Keet/red.). Daar kwamen al snel meer vestigingen bij, we boden ook buitenschoolse opvang. Booming business, keihard werken.

Onverwacht en onvoorbereid
Recent namen we vrij onverwacht afscheid van onze onderneming. We waren er niet op voorbereid, het is ons overkomen. Gezondheidsomstandigheden speelden een rol. Net zoals het besef dat verantwoorde doorontwikkeling nóg meer energie en investeringen zou vragen.

“Waarom neem je ons niet over…?
Die vraag ontsnapte mij tijdens een gesprek met een collega-organisatie. Het gesprek nam een andere wending. Uiteindelijk met overname tot gevolg. Een kort maar vrij heftig traject.

Belangen en emoties
Adriaan Jongejan en Piet-Wim Klaver waren voor ons super belangrijk. Als begeleiders en ondersteuners waren ze 7×24 bereikbaar. Niet alleen als het om de cijfers ging, ook als gevoelens van verdriet en teleurstelling opspeelden. Zoals gezegd, we waren er niet echt op voorbereid.

Vier-stappen-plan bedrijfsverkoop of bedrijfsoverdracht

Het solide vier-stappen-plan van deOverdrachtAdviseur is het vertrekpunt naar succesvolle bedrijfsverkoop of bedrijfsoverdracht. Dankzij de kennis, ervaring en inzet van Adriaan Jongejan RA RAB en Piet-Wim Klaver. De specialisten in bedrijfsoverdracht en bedrijfsverkoop.

  • 1. Voorbereiding

  • 2. Aquisitie

  • 3. Onderhandelingen

  • 4. Afronding

Meer informatie over bedrijf verkopen?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.