Robbert Kwast

Robbert Kwast - deOverdrachtAdviseur

Robbert Kwast RAB is erkend en geregistreerd specialist bedrijfsovername en bedrijfswaardering. Hij heeft zijn ervaring opgedaan als bijzonder beheer officer en als manager en specialist bij overname en fusies bij een grote bankinstelling. Daarmee is hij bekend met de alledaagse praktijk van ondernemers, directies en aandeelhouders in diverse en uitdagende situaties.

Medio 2017 heeft Robbert de stap naar zelfstandigheid genomen en is sindsdien voornamelijk actief binnen het MKB. Naast fusies en overnames en familieoverdrachten adviseert hij bij management buy-ins of buy-outs, bedrijfswaarderingen, herstructurering, bedrijfsconflicten (mediation), waarde-creatie en financieringsvraagstukken.

Kernwoorden die bij Robbert passen: luisteren, slagvaardig, analytisch, sociaal, oplossing en resultaat. Door zijn enorme (levens)ervaring is hij bij uitstek de adviseur en begeleider voor uw strategische, overname- en financieringsvraagstukken. Daarbij kan hij waar nodig gebruik maken van zijn uitgebreid netwerk met venture capitalists, informal investors, private equity, banken, fiscalisten, juristen en andere zakelijke dienstverleners.

Direct contact met Robbert:
Mobiel: 06 51 45 8446

E-mail: rk@deoverdrachtadviseur.nl

Meer informatie over deOverdrachtAdviseur?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.